Celine Dion wil hartslag tattoo van overleden man

Celine Dion wil hartslag tattoo van overleden man

De Canadese zangeres Céline Dion verloor onlangs haar man aan de gevolgen van kanker. Om hem voor altijd bij zich te kunnen dragen geeft ze aan een hartslag tattoo van zijn hartslag op haar lichaam te willen. Dit vertelt ze in een interview met het Amerikaanse The Scene.

Als de zangeres in het interview moet kiezen voor een tattoo of piercing gaat ze voor tattoo. Al vertelt ze daar wel bij dat tatoeages vaak leiden onder ouderdom. “Je ziet vaak dat ze veranderen. Dan stond er ‘Louise’ maar dan verzakt hun huid en staat er opeens ‘Louis’. Dat is zwaartekracht, alles zakt naar beneden”, lacht Dion.

Hartslag tattoo

Ondanks haar kritiek op tatoeages geeft ze ook toe dat ze toch wel graag een tattoo wil laten zetten. In mei dit jaar overleed haar man aan de gevolgen van keelkanker en om hem altijd bij zich te kunnen dragen wil ze graag een hartslag tattoo van zijn hartslag laten zetten. Een hartslag tattoo lijkt op het lijntje op een hartslagmonitor in het ziekenhuis.

Bekijk hieronder het filmpje van het The Scene interview met Céline:

In het interview moet Céline Dion steeds kiezen tussen twee dingen. Bijvoorbeeld Vegas of Montreal, Pyjama’s of broekpakken, Justin Bieber of Justin Trudeau enfashion of comfort.

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.