Tattoo trends 2017

Tattoo trends 2017

Houd jij van tattoos en wil je altijd op de hoogte zijn van de trends in het land van de tattoo? Houd dan onze overzicht website in de gaten. Ten eerste vind je hier een groot overzicht van de tattoolocaties in Nederland, maar ook houden we je via ons blog op de hoogte van trends. In dit artikel lees je alles over de tattoo trends van 2017.

Watercolor tattoo

We gaan ze steeds meer zien in 2017; watercolor tattoos. Deze prachtige tattoos zijn net iets anders dan gewone tattoos. Tatoeage artiesten maken gave ontwerpen in aquarel techniek. De tattoos worden met of zonder contouren gemaakt en vaak hebben ze de meest prachtige kleuren. Dit zijn echte kunstwerken op je huid.

Enkele lijn tattoo

Als je van simpele en eenvoudige tattoos houdt maar niet uit wilt komen bij de cliché plaatjes zoals de dolfijntjes of een anker, dan is de enkele lijn tatoeage zeker iets voor jou. Deze tattoos worden gezet vanuit één enkele lijn. Je kunt de mooiste plaatjes maken, maar ze houden altijd een minimalistisch uiterlijk.

Blacklight tattoo

Zoals de naam al zegt: deze tatoeages worden gezet met speciale inkt die een fluor effect geven onder ultraviolet licht. Je kan de tattoo zo laten zetten dat hij niet te zien is in normaal daglicht.

Geometrische tattoo

De geometrische tattoos zien we al een tijdje, maar ze nemen alleen maar toe in populariteit. Je hebt zowel grote als kleine geometrische tattoos. Vaak worden ze ook gecombineerd met de normale vloeiende afbeeldingen. Zo krijg je een uniek effect.

Blackout Tattoo

De blackout tattoo staat ook in het tattoo trends 2017 lijstje. Deze tattoo is omgekeerd. Grote vlakken worden zwart gemaakt en de vormen die je wilt afbeelden worden ‘wit’ gelaten. Deze tattoo heeft wel vrij veel impact op je huid, omdat er hele grote vlakken worden zwartgemaakt. Mocht je de tattoo willen laten verwijderen dan wordt dit wel heel lastig. De intensiteit van de inkt is namelijk heel hoog.

Tattoo locatie bij jou in de buurt

Ben je enthousiast over de tattoo trends 2017 en kun je niet wachten om een nieuwe tattoo te laten zetten? Zoek dan via ons tattoo overzicht naar de dichtstbijzijnde tattoo locatie en maak een afspraak.

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.